Logo Villa Izenah - Click here to return to the homepage Vence - Côte d'Azur
 
 
Startpagina
Informatie
Foto Galerij
Huren/Prijzen
Algemene Voorwaarden
Gastenboek
Activiteiten
 
De weersvooruitzichten voor de komende week (doorklikken)...

Klik hier voor de weersvooruitzichten
 
Contact Webmaster
Back office login
Powered by
myHomeOnline
Activiteiten
Golfen

Er is een twintigtal golfbanen in de buurt, die U kunt terugvinden via de site web van Cannes

Golfbanen in de buurt of

http://www.golfinfrance.f9.co.uk/cotedazur.htm
Tennissen

Op loopafstand bevindt zich een aangenaam tennispark met een stuk of 12 gravel-tennisbanen; U kunt er ook nog gezellig eten en drinken. Als het meezit, wordt er in de periode dat U er verblijft nog wel eens een tennistournooi georganiseerd. Bij voorkeur moet U dan wel een beetje kunnen tennissen. Die tennissers daar zijn aardige mensen en er lopen trouwens best wat buitenlanders tussen.
Canyoning

De streek heeft diverse prachtige routes voor canyoning. Hiervoor zijn ervaren gidsen nodig, die de route en zijn gevaren kennen. De lokale VVV, beschikt over adressen e.d. Hier alvast een online adres:
http://www.les-guides.net

Voor de echte die-hard's dus...
Fietsen

Je kunt hier ook fietsen, alhoewel het gebruik van een auto in de omgeving de voorkeur heeft. Er staan in de villa vier fietsen die mogen worden gebruikt. Wel graag onbeschadigd terug zetten - en dat blijkt niet altijd het geval te zijn ! -. Schade altijd laten repareren!

Bijzondere fiets atracties in de omgeving
Wandeltochten

Enkele niet te versmaden attracties in de omgeving zijn Saint-Paul de Vence, een droomdorp waarheen U in 25 minuten wandelt en diverse wandeltochten - wat verder weg - in verschillende categoriŽn. Meer informatie daarover treft U aan in het "rode boek" op de tafel in de salon.
Saint Paul officiŽle website

Een absoluut hoogtepunt zijn de diverse routes in de Mercantour, zie http://www.lemercantour.com voor foto's van dit hooggebergte.