Logo Villa Izenah - Click here to return to the homepage Vence - Côte d'Azur
 
 
Startpagina
Informatie
Foto Galerij
Huren/Prijzen
Algemene Voorwaarden
Gastenboek
Activiteiten
 
De weersvooruitzichten voor de komende week (doorklikken)...

Klik hier voor de weersvooruitzichten
 
Contact Webmaster
Back office login
Powered by
myHomeOnline
Ligging

Vence is centraal gelegen op 9 km. van de Middellandse Zee, ongeveer 15 km. van Nice en 25 km. van Cannes. Mocht u met het vliegtuig willen komen, dan is dat geen enkel probleem. Er worden elke dag lijndiensten onderhouden tussen Schiphol en Aéroport Nice Côte d'Azur. Vanaf het vliegveld is het slechts een kwartier rijden naar ons huis. Het is eenvoudig een auto te huren op het vliegveld van Nice.

Met de auto is de afstand Den Haag-Nice over de autoroute ongeveer 1350 kilometer. Het is mogelijk om het in een keer te rijden, maar wie daar tegen op ziet kan beter onderweg een overnachting nemen. Voor overnachtingsmogelijkheden (van eenvoudig tot chique) kunt u ons altijd raadplegen.

Vence La Jolie

Vence is een verrukkelijk plaatsje met vele terrassen, restaurants en goede winkels. Men noemt het niet voor niks "Vence La Jolie". Qua omvang is het een middelgroot dorp met een duidelijke centrumfunctie voor het achterland.
Ook de cultuurminnaar kan in Vence en omstreken zijn hart ophalen. In de directe omgeving zijn beroemde musea (Fondation Maeght, Matisse, Chagall, etc.), terwijl in St. Paul de Vence vele galeries en winkels met kunstvoorwerpen zijn te vinden. Naar St. Paul de Vence kan men makkelijk wandelen, circa 20 minuten door het dal; volg de weg Ancien Chemin de St. Paul (Av. Emile Hugues oversteken). Meer over Vence, klik hier...

St. Paul de Vence
Ook het op fietsafstand gelegen Tourrettes is niet te versmaden; het kent een heel intiem binnenstadje.
Naast de geneugten van het mondaine strand- en stadsleven aan de Côte d'Azur bieden ook de bergen in het achterland van Vence vele mogelijkheden voor de liefhebber van rust en natuur.
Er kunnen fraaie wandelingen en fietstochten gemaakt worden, terwijl op slechts 45 min. van Vence skipistes gelegen zijn, denk aan Gréolieres les Neiges en - wat verder -Isola 2000.

Het Huis met Piano

Het huis bevat op de begane grond een salon, een royale serre, 2 slaapkamers voor 2 personen, 2 badkamers en een keuken. Op de basisverdieping bevindt zich nog een slaapkamer voor twee personen, een gastenvertrek, een keukenblok en een volledige badkamer.
Het huis is volledig voorzien van meubilair, huishoudelijke apparaten
(wasmachine, afwasmachine, magnetron/oven) en tv met satelliet-ontvangst en een geluidsinstallatie. Tevens is in het huis beschikbaar over draadloze internet verbinding (WIFI) over ADSL. Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van de vaste computer met internet verbinding.

Direct voor het huis bevindt zich een fraai balcon c.q. terras. De tuin bevat een zwembad met zonneterras (zie het onderdeel foto's). Aan de andere zijde van het huis bevindt zich een terras; velen ontbijten daar in de ochtendzon en 's avonds is het een heerlijke plek om te dineren. Vanaf de plek waar het huis staat is er een prachtig uitzicht op zee, de Cap d'Antibes en St. Paul de Vence.
Het huis heeft (electrische) verwarming annex climatisation (airconditioning); een sterke verhoging van het comfort.
In de salon staat tevens een PIANO; voor geluidsoverlast voor de buren hoeft U geen angst te hebben!!